Adviezen

Wanneer je problemen hebt met het gedrag van je kat zullen veel mensen goed bedoelde adviezen geven, helaas pakt dit niet altijd goed uit. Soms is de stap net te groot om contact op te nemen met een gedragstherapeut. Om hierin tegemoet te komen zal ik een aantal algemene tips geven, hierbij benadruk ik wel dat het om algemene tips gaat en dit géén gedragsconsult of dierenartsbezoek vervangt! Dus wanneer er op korte termijn geen verbetering optreedt neem dan contact op voor een op maat gemaakt advies.

Wanneer u op onderstaande knoppen klikt, wordt er een nieuw venster geopend met algemene tips over het onderwerp.

Agressie
Nieuwe kat erbij
Ongewenst krabben
Onzindelijkheid
Overmatig miauwen
Sproeien

Uitleenservice

Er is een hoop speelgoed (muizen, balletjes, hengels, voerpuzzels) voor katten op de markt. Het ziet er allemaal leuk uit, maar vindt de kat dat ook? Het is jammer als u iets aanschaft en de kat kijkt er niet naar om. Om deze reden kan u, tegen een vergoeding, divers speelgoed lenen om te kijken wat uw kat er van vindt.

Hoe werkt de uitleenservice?

Het speelgoed dat u wilt uitproberen dient u minimaal 1 week te lenen en maximaal met 4 weken weer te retourneren.

Stuur een mailtje naar catcaredevos@outlook.com met daarin welk speelgoed of voerpuzzel u zou willen lenen. Vervolgens hebben we contact wanneer u hetgeen kan ophalen.

Wat zijn de kosten?

Klik hier om te kijken wat de tarieven zijn van de uitleenservice speelgoed.
Klik hier om te kijken wat de tarieven zijn van de uitleenservice voerpuzzels.

Bij het ophalen van het speelgoed betaald u borg, wanneer u het spel optijd en in goede staat terugbrengt wordt de borg verrekend met de huur. Mocht u het spel niet optijd terugbrengen, er ontbreken onderdelen van het spel, of het spel is beschadigd dan zal de borg worden ingehouden.